Selam. Tebrik ederim. 🙂🤝 Ben de uzaktan çalışacağım bir iş aramaya başlayacağım nasipse. Şu an Kpss sonuçları açıklanmak üzere gibi. Ondan sonra ben de bu alanda iş aramaya başlamak istiyorum. Tavsiyeniz nedir? Nereden iş aramalıyım? Linked-in, Kariyer düşünüyordum ama. Bskalım. 🙂
Merhaba, teşekkür ederim.

Umarım sizin için de her şey dilediğiniz gibi olur ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Ben %99 olarak LinkedIn'de uğraştım iş bulabilmek için. Aynı zamanda yaptığım basit projeleri orada paylaşınca biraz daha etkiledi geri dönüş oranını. GitHub doldurmak ve bunları paylaşmak önemli yani. Ayrıca projelerinizi GitHub'a yüklerken gökten zembille inmiş gibi tek parçada yüklemeyin. Direkt orada kurun projeyi, adım adım yükleyin ki iş verecek olan insan siz nerelerde takılmışsınız, neleri nasıl çözmüşsünüz inceleyebilsin commitlerinizi. Son olarak ise birisi sizin ne yaptığınızı görebilmek için kodlarınızı indirmek zorunda kalmasın. Readme içerisine proje ile ilgili genel bilgileri, ekran görüntüsünü ve netlify-vercel gibi demo paylaşımlarınızı mutlaka ama mutlaka yapın.