farklı bir forumda açılmış tüketici hakem heyetine dava, ve kazanmışta.
Link'i bırakıyorum
TIKLA
bunu takip edeceğim gelen ticketa göre hemen tüketici hakem heyetine başvurumu yapacağım sonuç ne olursa olsun keyfi bir ban bilgisayarımda oyunu etkileyecek düzeni bozacak herhangi bir şey yok maç kayıtlarını izlesinler görsünler bu iş ne zaman sonuçlanır bilmiyorum ama ben süreci başlatacağım ilgin için çok sağoş
öncelikle geçmiş olsun hocam. benim anlamadığım şu, geçen maçımıza bi çocuk geldi ve alttan daha önce hileden 5 kere ban yedim vs tarzı şeyler yazdı. bu arada twitch yayıncısı ile girmiştik maça ve çocuk da yayıncının izleyicisi. neyse maç skoru 6-5 civarlarındayken ekran bi anda kırmızı oldu ve takımda hileci tespit edildi vs dedi maç yarıda kaldı. e arkadaş bu çocuk nasıl olur da 6. kere ban yer hileden? cafeden yada başka pc'den girdiğini sanmıyorum çünkü sürekli olarak aktif biriydi, cafelere o kadar para dayanmaz yani. ya bu çocuk hileyi absorbe etmenin bi yolunu buldu, yada riot kafasına göre cezalar veriyor.
ben ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok bunaltıcı bir durum bu işle uğraşan adamlar yolunu buluyor bizim gibi emek verip zaman ve maddiyat ayıran insanların canı yanıyor çok sinirliyim sadece kendimi zor tutuyorum canım acıyor