Herkesi bilgilendirmek adına toplu etiket atıyorum.
Aynı durum 1 sene önce başıma geldi. Öncelikle olayı anlatıp ardından çözüm için yapmanız gerekenleri size ileteceğim.
Bir gün arkadaşlarla oyuna girdik. Karakterler seçildi her şey okey ve oyun başladı. Başladıktan 5-10 saniye içinde otomatik olarak dediğiniz şekilde hata aldım. Başka çarlarla girmeye çalıştım fakat her girdiğim çar ban yemeye başladı. Sonrasında zaten hiç giremedim. Donanım banını yedim ve betadan beri her gün oynadığım oyuna giremediğim için çılgına dönmüştüm. Benimde 9-10 K lık setlerim vardı çarda. Hile, 3. Parti yazılım vb hiç bir şey kullanmadım.
Şimdi çözüm sürecime geçelim ;
Öncelikle riot desteğe ticket attım incelendi hesabım ve olumsuz yanıt geldi. Yüksek ihtimal ile sizde de olumsuz gelecek. Sebebi ise riot desteğin doğru düzgün inceleme yapmaması.
Tabi bu red cevabını alınca daha da çılgına döndüm hadi hesaba verdiğim o kadar parayı da geç 3 ay bekleyemem ben haksız yere bilgisayarımı satıp yenisini alacak derecedeydim.. Twitterdan bir riot ekibinin başlarından birisine mesaj attım ve durumu açıkladım. Kendisinin anlayışı ve inancı üzerine vanguard ekibine bu durumu ileteceğini ve özel olarak tekrar incelettireceğini belirtti. Tabi ben çok sevindim bu duruma fakat 1 hafta kadar sürdü bu süreç. Sonrasında ise görüştüğüm riot bana mesaj attı ve hesabına girebilirsin artık dedi.
Önce riot destek sayfasından gelecek yanıta bakın. Sonrasında bana profilimdeki wp butonundan ulaşın riot için görüştüğüm kişiye yönlendireyim sizi. Buradan paylaşmak istemiyorum adamı reklam yapmamak için. Yaşadığınız psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun.
( Bu konu hakkında yazılan yorumlara da toplu cevap vereyim ; bu durumun yaşanması tamamen yanlışlık, herhangi bir yazılımdan yada herhangi bir dosya kaynaklı değil.. ben zamanında iyi oynadığım için çok report yerdim, eğer sizde de bu durum var ise bu durum için en çok şüpheleneceğiniz şey report olsun.. )
Hocam açıklama için teşekkürler açıkçası hiç ümidim yok riotun cevabının otomatik olacagini düşünüyorum ama yine de gelecek cevabı bekleyeceğim gün içinde bana dönüş olur sizide gelen cevaba göre bilgilendiririm
gerçekten çok canım acıdı gözüm gibi baktığım hesap böyle bir hesapta hile vs yapmam mümkün değil hile açacak olsam derecesiz maç oynamam yaşanılan bu durum çok üzücü çok sinirliyim ve kime isyanımı dile getireceğimi bilemiyorum