CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destekle irtibata geç umarım açılır. crackten bile ban yiyebilirsin valorant her şeyi dikkat ediyor sadece kendine yönelik hilelere değil her oyun her yazılım crack hile vs dikkat ediyor ve banlıyor affı yok 7/24 çalışıyor arka planda.
ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Bu konuda tecrübeli değilim ama belki işinize yarar diye bir link bırakmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda hesabınızı geri alırsınız.

Valorant destek talebi gönderme linki: https://support-valorant.riotgames.c...r/requests/new
CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi hesaba girerseniz girin ban yersiniz anakart ve harddisk banlanıyor ve 6 ay boyunca banlı kalırsınız banınız açılmazsa.
Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
HalilE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
asedizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk çıktığı dönem ben de yemiştim, ticket açtım bi sonraki sezona cezamı kaldırdılar ki ben makro tarzı bir şey kullanmıştım haklıydılar yani. Eğer siz bir şey yapmadıysanız muhtemelen cezanızı kaldırırlar.

edit: ban yiyen hesabım geri gelmedi yeni hesap açıp oyuna devam etmemi söylediler
okinelog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef istediğiniz kadar ticket atın hesabınızı açmayacaklardır. Ben de bir süre önce kalıcı olarak uzaklaştırma yedim hesabı geri getirmenin bir yolu yok. Oyuna tekrar dönmek için tam ismini hatırlamıyorum ama "spoffer" tarzı bir uygulama kullanıp banı kaldırabilirsiniz. (Hesap banı kalkmaz)
cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun benimde öyle bir ban yemisligim var. Hic bir sekilde açmıyorlar 3 ay bekleyeceksiniz. İşin komik tarafı gelip kontrol bile etmiyorlar

Evde ve ofiste 2 bilgisayarim var ofiste ki pc tamamen illegal her türlü illegali ordan çeviriyorum valorantta evdeki pc de orda kullandığım hesaplarla bile girmem bırakın hile yapmayı ama evdeki pc de hwid ban yedim ayni sizin gibi yaklaşık 6k skinli vs betadan kullandığım hesap gitti 50 kere ticket attim kimse tınlamadı inceleme talep ettim bakan olmadı 3 ay sonra donanım bani kalkiyor girip oynarsınız
Yeni hesap açıp 4 el oynadiniz mi? Val kaç verdi?
hesaba atılan banı vanguard yetkilileri dışında kimse açamaz böyle şeylere inanmayın
Herkesi bilgilendirmek adına toplu etiket atıyorum.

Aynı durum 1 sene önce başıma geldi. Öncelikle olayı anlatıp ardından çözüm için yapmanız gerekenleri size ileteceğim.

Bir gün arkadaşlarla oyuna girdik. Karakterler seçildi her şey okey ve oyun başladı. Başladıktan 5-10 saniye içinde otomatik olarak dediğiniz şekilde hata aldım. Başka çarlarla girmeye çalıştım fakat her girdiğim çar ban yemeye başladı. Sonrasında zaten hiç giremedim. Donanım banını yedim ve betadan beri her gün oynadığım oyuna giremediğim için çılgına dönmüştüm. Benimde 9-10 K lık setlerim vardı çarda. Hile, 3. Parti yazılım vb hiç bir şey kullanmadım.
Şimdi çözüm sürecime geçelim ;

Öncelikle riot desteğe ticket attım incelendi hesabım ve olumsuz yanıt geldi. Yüksek ihtimal ile sizde de olumsuz gelecek. Sebebi ise riot desteğin doğru düzgün inceleme yapmaması.

Tabi bu red cevabını alınca daha da çılgına döndüm hadi hesaba verdiğim o kadar parayı da geç 3 ay bekleyemem ben haksız yere bilgisayarımı satıp yenisini alacak derecedeydim.. Twitter’dan bir riot ekibinin başlarından birisine mesaj attım ve durumu açıkladım. Kendisinin anlayışı ve inancı üzerine vanguard ekibine bu durumu ileteceğini ve özel olarak tekrar incelettireceğini belirtti. Tabi ben çok sevindim bu duruma fakat 1 hafta kadar sürdü bu süreç. Sonrasında ise görüştüğüm riot bana mesaj attı ve hesabına girebilirsin artık dedi.

Önce riot destek sayfasından gelecek yanıta bakın. Sonrasında bana profilimdeki wp butonundan ulaşın riot için görüştüğüm kişiye yönlendireyim sizi. Buradan paylaşmak istemiyorum adamı reklam yapmamak için. Yaşadığınız psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun.

( Bu konu hakkında yazılan yorumlara da toplu cevap vereyim ; bu durumun yaşanması tamamen yanlışlık, herhangi bir yazılımdan yada herhangi bir dosya kaynaklı değil.. ben zamanında iyi oynadığım için çok report yerdim, eğer sizde de bu durum var ise bu durum için en çok şüpheleneceğiniz şey report olsun.. )