Piyasada ki free spooferlarin hepsi traş. Vanguard kernel modunda çalışan bir hile engelleme yazılımı yani sen bilgisayarının power tuşuna bastığın da onun driverı`da biosun ile aynı anda çalışmaya başlıyor. Ben çok kafa patlattım bu işlere betadan beri bildiğim kadarini söyleyim sana. Windows lisans kodun, monitor serialin, anakart serialin, ekran kartin seriali, işlemcine (gnu key), mac adresin, taktigin kulaklığın serialine kadar banliyor daha aklima gelmeyen bir ton şey var
Ama çözüm yok değil var tabii ki. Piyasa da ücretli bir kaç yazilim var kimisi permanent sürekli kaldirma kimiside trace log clean vs hizmetiyle anlik kaldiriyor pc ye her reset attığında tekrar bu uygulamalari çalıştırman gerekiyor. Fiyatlarina gelirsek permanent olanlar tek seferlik bir spoof işlemi için ortalama 50-100 dolar arası istiyorlar ki (satanların %80i her pc de kaldiracak diye garanti vermez) gunluk trace spoof işlemi yapanlarda hileyle birlikte spoofer`i included (dahili) verirler onlarda benim suan bildigim ve kullandığım en düşük haftalik 25-30 $
Bu konular da 50 100 tl ye ban açarım diyen kimseye inanma

nacizane tavsiyemdir.
Bu adamlar hwid ban için bir şey demiyor zaten hesaba atılan banı açabiliyorlarmiş