Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Legal bir durum değildi zaten Semrush yetkililerine bildirdiğimi söylemiştim bunla ilgili bir konu açılmıştı orada.
Ücretsiz olarak halka açık bir link üzerinden hesap oluşturup işlemleri gerçekleştiriyoruz, legal olmayacak bir durum yok hocam bunu yapmanız ne kadar doğru sizce ? Veya aşağıdaki konunuzda istediğiniz şey sizce gerçekten legal olarak yapılan bir şey mi ? Hayır yani ne vardı da böyle bir şeyi report ettiniz ?

Kişi yorumunu silmiş merak edenler için ekliyorum

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıntı kredi kartı ile ödeme yapmadığı sürece kişi fatura ödemenin bir mahsuru yok. Şahıslar birbirinin faturasını ödeyebilir. Legal bir durum olmasa mobil bankacılıkta tek kendi adınıza olan hatları ödeyebilirdiniz.
Kişinin nakit ihtiyacı bulunduğundan dolayı nakit ödeme alıp vadeli fatura ödemesi yapması normal bir durum. Kaldı ki konu var ama işlem yaptırılmamış. Hadi, işlem yapılsa yine sorun yok.
Yasal olarak şahıslar birbirinin faturasını ödeyebilir bunda bir mahsur yoktur, verdiğiniz cevap aynı şekilde JP üzerindeki promosyon kodu semrush tarafından ülke tespiti sağlanıp tr'ye bizi yönlendirmiyorsa bizimde JP üzerindeki promosyon ile (HALKA AÇIK) ücretsiz guru hesabı açabiliriz bu gayet normal bir şeydir. Biz alım gücü bu kadar düşmüşken emek verip bir şeyler yapmaya çabalarken belki de sizin reportunuz onca kişinin ekmeğine taş koymuş oldu. Neyse burada konuyu sonlandırıyorum. Hayırlı geceler.