Burayı ailem olarak gördüğümden ötürü içimi buraya döküyorum dostlar..

Mayıs ayında bir konu açmıştım her şeyi bırakacağıma dair.

İlgili Konu : https://www.r10.net/off-topic/322867...oscakalin.html

O günden sonra bir yerde ise girip çalışmaya başladım sanal alemi bırakmıştım. 1 ay civarı çalıştım sonrasında ihtiyaç yok artık diyip çıkardılar 4.000₺ gibi bir param vardı ufak al sat yaparak paramı 6.000₺ civarına çıkarttım.

Bugün karttaki paramı çekmek için atmye gittim ve parayı çektim, sonrasında ise arkadaşlarım ile buluşup sahile indim. Öğlen 2 civarıydı. Sonra bakkala içecek bir şeyler almaya gittik cuzdanimi çıkarıp para katayım derken cuzdanimin cebinde olmadığını farkettim. O anki yıkılış hiçbir yerde yoktu hemen koşa koşa sahile geri dönüp etrafı aradım ama nafile öğlen 2 den beri gittiğim her yeri (sahil/bakkal arası) sormadıgim bakmadığım yer kalmadı. Şuan eve doğru yürürken bu konuyu açtım. Karakola da gidip numaramı bıraktım. Tek duam içindeki para ile birlikte bulunması...

Bu konuya istinaden yarın akşam borcumu ödeyecektim ondan ötürü her türlü işinize günlük haftalık aylık olarak talibim. Canlı destek, ürün giriş çıkışı vb işleri yaparım. Öğreteceğiniz her türlü işe talibim.

Ek olarak kocaeli çevresinde garsonluk, dondurma imalatı, dondurma satış elemanı arayan varsa iletişime geçebilir.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler