Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle şimdi biz daha çok yeniyiz kendi takı sayfamızı kurduk instagram üzerinden bizden çok daha fazla takipçili ve daha büyük bir sayfa bizim gönderimizin aynısını paylaştı bizde onlara yazdık dedik ki bir izin alsaydınız önce yani birebir aynısını paylaşıyorsunuz sonrasında bir dolap sayfasından aldıklarını söylediler resmî bizde dolap linkini iletir misiniz dedik iletmediler çünkü bizim gönderimizi paylaşmışlar sonra siz şantaj yapıyorsunuz sayfamızı karalama yapıyorsunuz gibisinden çirkef çirkef konuşmaya başladılar kısacası anlayışsız bencil insanlar konuşma üsluplarından belli yani o kadar satış yapıyorsunuz ve çok daha küçük bir işletme açmışız bizlere saygıları yok tam tersi büyük bir sayfa oldukları için ona güveniyorlar ben bu işi nişanlımla elimde 5 kr param kalmadı sırf tüm paramı buraya verdim bişiler başarmak için sizlerden tek ricam ne yapabilirim bunlara hem suçlu hem güçlüler konu hakkında desteğiniz çok önemli bizim için herkese iyi geceler dilerim yok avukat diyor bişiler söylüyor hiç ağzımı bozmak istemedim kimi tehdit ediyorlar yani nişanlım kesinlikle ağzını bozma dedi haklıykrn haksız konuma düşmeyelim diye yardımlarınızı beklemekteyiz