iyicene el altına düştü bilemiyorum da web sitesi her proje için 1 defa kullanılacak bir işlem bu sebeple her ne olursa olsun ucuza yapılması taraftarı değilim. Web sitesi alanı çok acayip bir alan.
1 kesim = 500 TL - 1000 TL arası fiyat verebiliyor
1 kesim = 2000 - 5000 TL arası fiyat verebiliyor
1 kesim = 7500 - 9000 + üstü fiyat verebiliyor.
Ağırlık olarak verdiğimiz fiyatlar başlangıç 4500₺ oluyor müşterilere şahsen ben öyle fiyat veriyorum piyasanın durumu belli bu sebeple en azından ülkemiz de web sitesinin bu kadar el altına düşmesi üzücü. 1 defa yapacağın bir site için bu kadar basit fiyatlar da verilmemeli bazılarına göre bizim verdiğimiz fiyat bile az iken bazılarına göre çok büyük paralar.. Bu sebeple işini düzgün yap fiyatını iyi tut demek daha doğru olacaktır

toplu script satışların da da bu geçerli olmalı fiyatı az sıcak sürümden kazanmak istiyorlar belki ama gene de fiyatı biraz üste çekseler daha iyi olur. 30 - 40 tane scripti 1k fiyat verenler var
tasarımlara genel olarak baktığımda anasayfa düzeni yapısı aynı slayt hakkımızda içeriği çalışmalar mutlu müşteri çalışanlar sayaç randevu formu. burada sadece resimleri değiştirerek farklı sektörler içinde kullanılmış oluyor. şimdi adam 20 tane scripti 500 liraya satınca alıcı kişi şöyle düşünüyor toplu scripti 500e aldım , zaten sektör ölmüş tabut duruyor kaldıran yok

bende 1000liradan firmalara yedirsem 1-2 günümü alır zaten diyor