Deephunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, aynı durum ile ben de 2 defa karşılaştım. Haftalarca tarih verdi, parça parça başlarda 1-2 defa iade yaptı, sonrasında uzun bir süre iade yapmadı. Ha bugün, ha yarın, ha akşama derken zaman baya geçti. Mağdur arkadaşlar ile görüştüğümde (14-15 arkadaş) bana; kimi iadesini parça parça aldığını (3-4 kişi), kimi tek ödeme de aldığını (2-3kişi ) çoğunluğu ise hala alamadığı söyledi. Bana ve diğer arkadaşlara @ugur adlı kişinin söylediği onunda karşı firmadan sıkıntı yaşadığı, ödemeleri karşılamak için aracını satacağı yönündeydi. Sonrasında benim ödemeyi aynı gün içerisinde parça parça yaparak 4800tl iadeyi almış oldum. (Bilgilendirme amaçlı yazıyorum).
Hüseyin hocam, merhaba. Eşinizin Adana Barosun'da bağlı avukatlık yaptığını geçmiş yıllarda 2 yıl filan oldu hatırlıyorum: Bir ara Allah razı olsun adli işimizi halletmişti eşiniz. Şimdi profilinizi inceleyince haturladım ve aklıma geldi. Hatta o sıralar Tarsus'a filan taşınacaktınız muhabbeti geçmişti. Sizden rica etsem avukatlık ve tüm masrafları karşılasam eşiniz yine yardımcı olur mu? Rica etsem. @Deephunter;