Arkadaşlar merhaba,
Dün aracım evimin önünde arıza yaptı. Bir kaç yerini kurcalayayım derken araç su kaçırmaya başladı. Şimdi ne marş basıyor ne de içinde bir gram su bırakıyor. Karbüratörün altından su kaçırıyor araç.
Asıl sorunum marş basmamasıydı; kontağı çevirdiğim an "tık" diyor kalıyordu araba.
Araç sigortamı yaptırırken ek çekici hizmeti de satın almıştım. Az önce sigortacımı aradım; groupamayı ara, ferdi kaza sigortam var çekici istiyorum de dediler. Ama ferdi kaza sigortasında; kaza anında çekici gelmiyor mu? Ben şimdi çekiciyi çağırsam gelir mi ve istediğim ustaya kadar götürür mü? Sigortacım çekici gelir diyor ama para verecek miyim deyince bilmiyorum diyor. (kendi ustam var)
Para vereceksem neden ek çekici hizmeti satın aldım?
Çekici Hizmeti Sadece Kaza Anında Değil. Yolda Kaldığınızda da Gelir. O Yüzden Evinizin Önüne Çekici Çağırabilirsiniz.
Çekici Hizmeti En Yakın Anlaşmalı Servise Yada Yetkili Servize Götürmek Zorunda Eğer Sizin Ustanız Bunlardan Uzaktaysa Malesef Ustanıza Götürmez.
Çekici Hizmeti Aldıysanız Mevcut Servislere Kadar Ücretsiz + İstediğin Yer Varsa Oraya Ücret Alabilirler.