Merhabalar.
Yaklaşık 10 yıl Türk Telekom kullandım. Birden fazlada ISS değiştirdim bu süreçte ve hiç birinden memnun kalmadım. Ayrı ayrı acı tecrübelerim var. İlk defa memnuniyet konusu açıyorum bir sağlayıcı için
Hattım VDSL 75 mbps destekliyor. Alt yapım ve iç tesisatta hiç bir sorun bulunmamasına rağmen 75 mbps alamazsınız max. 40-45 alırsınız diyen ISS'ler neye göre bunu diyordu acaba? Türk Telekom ve diğer sağlayıcılar'dan gerçekten verim alamadım ve taahütümün bitmesini bekledim. Araştırmalarımın sonucunda
ComNet'e geçiş yaptım. Şuan
ComNet kullanıyorum ve aşırı memnunum.
Diğer sağlayıcılar 40-45 mbps alırsın max dediler - 74 mbps indirme, 7.5 yükleme sabit hız alıyorum. (kopma donma takılma hiçbirşey yok gayet stabil)
Diğer sağlayıcılarda 4K videoyu bırakın 1080 zor izlerken, şuan 4K çatır çatır izliyorum
Diğer sağlayıcılarda Online oyunlar için Türkiye sunucularında bile pingim yüksekti. ( şimdi yabancı sunucularda bile rahatlıkla oynatıyor

) Yurt dışı çıkışları gerçekten iyi. Oyunda ping değerlerim gözle görülür şekilde düştü. CS:GO, Valorant, Dota2 oynuyorum genelde.
Bir alternatif arayanlar için kesinlikle ComNet'i öneriyorum. Ayrıca
CMT864FTA davet kodum ile başvuru yaparsanız 30 günlük hediye kullanım veriyorlar. Şuan fiyatlar gayet uygun fakat birkaç gün sonra zam gelebilir, düşünenler acele etsin bence

Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum. Sevgiler