@Ucdunyasi; nın şikayetçi olduğu arkadaşa güldüğümüz için konuyu açtık,
@Ucdunyasi; öyle olmadığı halde kendisiyle alay ettiğimizi düşünerek olaya balıklama daldı. kendisini şikayet konusunda haklıyken haksız duruma düşürdü. mesajlarını düzenleyip, hakaret ettiği arkadaşlardan özür dilemesi adına konuyu editliyorum.
herkes webmaster forumlarının dilini bilmeyebilir veya mizahi yönden gelişmemiş zekaya sahip olabilir. yine de ülkenin böyle ekonomik açıdan sıkıntılı günlerinde forumdan ürün satışı yapan arkadaşların, diğer üyeler tarafından kızdırılıp tetiklenmesi sonucu, süresiz banlanmasını istemem.
++ konu beklemediğim kadar saçma bir hal aldı, moderatörler tarafından konunun silinmesini talep ediyorum.
Bak kardeş senin yüzünden izinsiz konumu etiket yapıyorsun bide gelip boş boş konuşuyorsun senin yüzünden millete küfür ettim beni tanımıyorsun etmiyorsun beni geyik muhabbetini yapamazsın ben şakayı sevmiyorum geyigide sevmiyorum zekayla alakası yok kendin çok zekalisin ya burda boş boş muhabbet için etiket yapıyorsun akılı olsaydın burda işin olmazdı herkes izinsiz herkesin konusunu etiket yapsin. Sabah sabah ugrastigim şeye bak gördün güldün etiket yapma kendin gül
ARKADAŞLAR BAKIN HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYORUM TANİSAM BENDE GÜLERİM GEÇERİM BENLE SAMİMİ DEĞİLSİNİZ. SU ARKADAŞ YÜZÜNDEN KİMSE KUFUR ETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM AMA ETİKET YAPAN ARKADASTAN ETMİYORUM.. BENİ ALAY KONUSU YAPAMAZ.