MERHABA
Sunu net söylüyorum
her hesaba portable oluştır ve o hesaplara girişte ip degiştir
her portaableye girişte ip degiştirirseniz sorun yaşamazsınız
ben aylık 70 onay alıyorum
tek kural var mail dereslerine girerken ip degiştirin onay gelmişmi diye adsense hesabına degıl mail adresine giriş yapın
mail yönlendirmesini yapın
her toplaye girişte mobil veri yada modem reset ile giriş yapın
bu arada yapmamanız gereken tek konu
ADSENSE İÇİN NE İPV4 NEDE İPV6 PROX KULLANIN sadece mobl veri ve modem reset kullanıp portable kulanınız
burada 2 ufak not eklemek isterim hocam müsadenle ;
- 1.si modeme her reset attıgınızda ip degişmeyebiliyor.modeme reset atmadan önce ipni gösteren sitelerden birisini aç,sonra modemi resetledikten sonra yan sekmede tekrar ipyi kontrol et.degişmedigine çok denk geldim ki sonuncusu az önce başıma geldi.modeme 2 defa reset attım,internet gitti,bekledim,tekrar geldi internet ama ip degişmedi.
- 2.si ilk mesajda demişsin ki ; "5 - Onaya yolladıgınız Adsense hesaplarinizi onay almışmı diyye adsense panelinden degilde mail adresinizden kontrol ediniz" daha önceleri hiç denk gelmedim ama yakın zamanda 3 farklı hesapta bi farklı olay yaşadım.siteyi onaya gönderdim,bekledim bekledim gelen bi cevap yok.o ara 1 haftada kesin cevap geliyordu,10 gün oldu ne gelen var ne giden.sonra adsense hesabına girdigimde bi baktım ki site onaya hiç gönderilmemiş aslında.ilk başta yani 10 gün önce siteyi gönderdigimde hiç bi sorun yoktu,kontrol etmeden asla çıkmam.hazırlanıyor mu ne işte o yazıyordu.fakat 10 gün sonra baktıgımda incelenemedi diye bi hata veriyor.ve işin en garip tarafı ise,bu hatadan sonra gmail hesabına gelen herhangi bi uyarı mailı yok.yani sen siteyi onaya gönderdim sanıyorsun,cevap bekliyorsun o ara inceleniyor diye ama aslında site boşlukta bekliyor.siteyi tekrar onaya gönderdim mecbur...bu sorunu yaşadıgım başka bi sitemde ise 2 defa üst üste incelenemedi hatası verdi ve dedigim gibi kesinlikle yine gelen bi mail yok.dolayısıyla,çok bekledim ama cevap gelmiyor diyenler bu sorunuda yaşıyor olabilir bende oldugu gibi.