UI/UX tasarımcısı olarak incelemek isterim hocam
Edit:
Arkadaşlar işim gereği 2013'ten beri binlerce arayüz, binlerce websitesi ve mobil app incelemişimdir. Ama şu ayarda bir arayüz çok nadir görmüşümdür. Daha siteye girmeden "siyah tonlarda" olacağını tahmin ediyordum ve yanılmadım. Çünkü artık yazılım ve grafik ajansları kurumsal renklerini siyah veya siyaha yakın tonlardan seçiyor. Arkadaşı tanımıyorum yeni gördüm, bütçelerini de bilmiyorum ama dünyadaki büyük sayılı ajansların arayüzlerinden kat kat daha iyi. Özellikle hata aradım, bir yerden yakalarım diye ama yok. Anasayfadaki "Seslendirme" kısmındaki müzik çaları ilk başta fotoğraf zannettim. Sonra "play" butonuyla müziği başlatabildiğimi gördüm. O detay bile düşünülmüş.
Onun dışında menüyü ve alt menüyü çok tatlı yapmışlar. Menüden bir şeye tıkladığınızda aynı sayfada size alt menüleri gösteriyor. Aynı zamanda ben ilk defa "kaydır" kısmında böyle bir animasyon kullanıldığını gördüm. Alışılmışın dışında bir kaydırma animasyonu yapılmış, kullanıcı deneyimi açısından da çok rahat olmuş. Siteye girdiğinizde kaybolmuyorsunuz. Neyin nerede olduğu ya size tarif ediliyor, ya gösteriliyor. Kimler yaptıysa yazılımcı dahil tebrik etmek gerek. Apple klasında bir arayüz olmuş