Bu yemek muhabbetleri bahane gibi geldi bana aile evinde de olsaniz gidip istediginiz yemegi yapabilirsiniz karisan da olmaz aksine tesekkur ederler diye dusunuyorum😅 yalnızlık çeken arkadaşlara bir evcil hayvan sahiplenmesini tavsiye ederim lakin benim tüm günüm kızımı düşünmekle geçiyor😊 Avantajı bir tek kafa dinlemek gibime geliyor çünkü yemek temizlik faturalar vs derken hem zaman hem para kaybı çok yoruyor insanı tabi kendim için konuşuyorum
ben mesajımda yazmışmıydım hatırlamıyorum şuan ama ben evde ailem varkende yemegimi hep kendim yapıyorum zaten

annem bana hiç sormaz yemek yaparken,sende istermisin yada sen ne yiyeceksin diye.olsa olsa,yaptıgım yemekten kendine,babama filan alma niyeti varsa sorabilir ortak çıkacak diye

bu yüzden bana fark etmiyor yani.ama evcil hayvan konusuna kesinlikle katılıyorum hocam.her ne kadar sokakta sürekli kedi köpek beslesemde,evde yanı başında olması daha farklı.kardeşimin vardı işte kedisi,muhteşem bişey.dükkanda tüm gün delilerle ugraşır,millete içimizden küfrede küfrede gelirdik eve.kapıdan girdigin saniye ne sinir,ne küfür,ne sıkıntı en ufak bişey bırakmıyor zibidiler.resmen hepsini bi çırpıda alıp götürüyor 3 saniyede

tekrar ailemin yanına taşınacak olmasam bende mecbur eve alıcaktım bitane kendime,o yüzden almadım.