canbas25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. İçerikler silinirse veriler de silinir....
2. Shorts ve normal videolar kanalda bulunabilir. Shorts telifsiz müzik atmadığın sürece para kazandırır ama çok az kazanırsın. Shorts abone getirir gelir olarak düşünme ancak Shorts abonesi normal video izlemez
3. Shorts istediğin kadar at ama bunun raconu en fazla günde 3 dür. Normal videolarda youtube günde 3 videodan fazlası atılınca abonelere bildirim göndermiyor.
4. Farklı bir ayar yok ancak youtube algoritması kanalı 1 kez Türkçe algılarsa ingilizce yazsan da %90 Türklere önerir.... Başlığı açıklamayı ve içeriği ABD yönelik yapacaksan sıfırdan bir kanal açmalısın ayar yapmana gerek yok ingilizce içerik üret ve Türkiye üzerinden hit gitmesine izin verme kendin bile Türkiye üzerinden girip videolarını izleme...
5. Alt yazı otomatik yapman gereken - Alt yazılar bölümüne gir hangi dilde ise video alt yazıları yayınla tıkla yayınladıktan sonra istediğin dilleri ekle başlık ve açıklamayı manuel olarak çeviriden hallet her dilin karşısında bulunan alt yazılara tıkla otomatik çevire tıkla ve kendisi otomatik doldursun.

Umarım faydalı olur. Kolay gelsin...
Öncelikle cok tesekkurler bilgiler icin kesinlikle faydalı olacaklar ...Sanırım cevaplara gore sorularım da olusabilecek

İçerikler silinmeden videoları gizleme yapılırsa da mı siliniyor tüm veriler ? Kanalda yakın zamana kadar ingilizce ve Türkçe karısık videolar vardı genel olarak Youtube algoritması Türkçe algılamıs gorunuyor...Türkçe videoları yakın zamanda silmiştim ...Kanal cok eski oldugu için ve ilerde ingilizce icerik uretecegim için bu kanalı kullanmak istiyorum eski olmasının avantajları olabilir diye...Tamamı ingilizce içerik üretip videoları atmaya baslayınca yabancı kitleye yönelir mi peki aslında en onemlisi bu benim için ?