YouTube ile ilgili bazı yanıtlarını aradığım soruları ekliyorum.Belki merak edenlere de cevaplar olabilir
Bilgilendirebilecek arkadaşlara tesekkurler
- Eski tarihli youtube hesabım var pasif durumda, cok eskiden attığım videolar var, ancak videolar geneli klip turu , bu yüzden para kazanma açılsa dahi sahiplerine gidiyor bu videoları aktiflik kazandırdığımda silip bir proje için hesabımı kullanmayı düşünüyorum.
- 1. Sorularıma gelince birinci olarak tüm videoları sildiğimde aşağıya eklediğim kanalıma ait veriler kaldığı yerden mi devam ediyor ?
- 2. Shorts ve normal videolar aynı anda kanalda bulunabilir mi veya atılabilir mi ?Atılırsa, para kazanma shorts videolar olduğu için aktif edilebilir mi ?
- 3. Bir günde kac adet shorts videosu kanala atılabilir?Ben 100 diye biliyorum ama dogru mudur ? Birde her gun coklu shorts videosu atmak sorun yaratır mı ?
- 4. Shorts videosu attığımda kitle olarak hedefim ABD veya Yutdısı ise bunu ayarlamanın yolu var mıdır ? Ornek bir video oluşturup atmıştım hashtagları tamamen ingilizce girdigim halde izleyenler ve yorum yapanlar Türk oluyor
Youtube kanal konum olarak ABD girmiştim farklı bir ayarı var mıdır ?
- 5. YouTube a atılan videoya çoklu altyazı eklemenin yolu var mıdır ? Yani çoklu dil eklerken otomatik eklenebiliyor mu ? Bir de video içerisindeki saniyeleri de tek tek mi ayarlamak gerekiyor altyazı eklerken ? Yoksa otomatik mi algılıyor ?
- Şimdilik cevabını aradığım sorular bunlar. Olursa yine eklerim. Bilgi veren arkadaşlara simdiden cok tesekkur ediyorum