@WebAli;
@Geokomplo;
Kadınlarla konuşmakta sıkıntı yok, koy veriyorum onlarla konuşurken de artık beraber yaşayacak biri arıyorum gibi ama bundan bile emin değilim. Hadi evlendik diyelim, bu sefer çocuk düşüncesi sıkıntı oluşturuyor. Çocuk bakmak hiç kolay değil. Sonuçta bir şekilde büyür ama çok zor çocuk bakmak. Üstelik engelliler için çocuk bakmak daha da zor.
Aynı benim de en az bir tane dostum yani arkadaşım var. Evlendiği çin eskisi kadar görüşemiyoruz artık. Daha sonra bir iki konuştuğum var ama onlar da gelip geçici, yazarsan yazıyorlar. Aynen böyle zor ama en iyisi gibi gözüküyor. En azından sahte, yalancı kalabalıklar içerisinde olmazsın.
@berkx; ben de iş ev ve ev iş arasında yaşıyorum. Bir yerleri gezmek istesem içimden gelmiyor ya. Her şey bana çok boş geliyor. Sadece gitmek için gidiyorum ya da bakmak için bakıyorum ama hiçbir anlam çıkaramıyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum. Sanırım çocukluktan itibaren yaşatılan pasif düşünceler, büyüklerini yanlış yönlendirmesi. Bunları da es geçiyorum yine bir şeylerden tat alamıyorum. Şu sonuca vardım. Biz net olarak olumlu yaşamayı bilemiyoruz ya da hep bir yüksek beklenti içindeyiz. Bir şeyler yapmak istiyoruz ama üşeniyoruz gibi. Sonra bir bakıyorsun yaş geçmiş. Sana diyorsun ki tek başıma yapınca bunları bir anlam kazanamayacağım. Çünkü sonucunu bildiğim bir şeye adım atamam ama beraber el ele tutuşup yapabileceğim bir kişi varsa o zaman anlam katabilecek gibi düşünüyoruz. İlla bir sevgili olması da gerekmiyor. Bir, iki arkadaş da olabilir ama işte o da yok. Aynı şekil ben de korna olmuştum bir başkasından bulaştı iş yerinde. Bir hafta evde eridim bittim 2 kilo verdim. İki günde bir buhar tedavisi yaptım ve duş aldım. Portakal, limon ve greyfurt suyunu sıkıp karıştırıp içtim. Daha sonra sadece portakal ve limon suyunu sıkıp içtim. Günde 2-3 kere yaptım bunu. Brokoli yemeği, tavuk suyu, kemik suyu vs. Ailem yapıp kapının önüne bırakıyordu. İşte o zaman kendimi evde yalnız hissetsem de aynı yukarıdaki arkadaşların dediği gibi en azından ailem var çok şükür. Allah onlara hayırlı, sağlıklı, uzun, mutlu bir ömür versin.
@KupeliHoca; dediklerini araştıracağım. Yer Anqara.
@EfeReis06; evde spor yaparak zamanımı geçirmeye çalışıyorum. O da yapabildiğim kadarıyla. Bir odayı spor odası yapmıştım. Ağırlıklar var. Bench press masası, plaklar, barlar, eliptik bisiklet var. Biraz spor salonuna yakın olsaydım oraya giderdim. Dizi olarak çok izledim. Dediğin diziyi inceleyeceğim, teşekkürler.