ozturkomerfaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@KhanJitsu; mac sunucular nasıl oluyor hocam? Mac bilgisayarina erişim sağlayıp uzaktan istediğimiz gibi kodlar yazabiliyor muyuz? Benim amacım bir kac kendim Swift bir şeyler denemek sadece. Belki iyi bir sirkete girer IOS üzerine çalışır amacı güdüyorum sadece.

@Balyoz; Ağır tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ) Windows u sadece windows olarak kullanmak yeter sanırım. Ancak sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Bu mac sunucular icin tavsiyeleriniz nelerdir. Birde 3-4 bin civarında idare eder bir macin özellikleri neler olmalı?

@forgive; Hocam Dell marka idare eder bir laptopum var. Flutter için bireysel onu kullanıyorum bana gayet yetiyor. Benim amacım sadece ve sadece Swift öğrenmek. Bir şirkette IOS alanında staj yapacak kadar bilgi birikime sahip olmak. Belki daha sonra şirkette kalırım ve mac hediye etmelerini beklerim. O yüzden cok yuksek özellikli olmalarina vs. gerek var mi yok mu o acidan degerlendirirseniz daha guzel olur gerçekten. Birde dediğim gibi amacım upload felan almak değil.
O düzeyde bir bilgi birikime sahip olmak ise amacınız, ne mac almanız gerekiyor ne de iyi performanslı bir şey lazım... Dell işinizi görecektir diye tahmin ediyorum sanal bilgisayar üzerine macos kurduktan sonra...