romantik/pesimist yaklaşımları bir kenara bırakıp gerçekçi yaklaşımlarla analiz etmelisiniz kendinizi.
yaşınızı bilmiyorum. mesleğinizi bilmiyorum. ve tabii ki hakkınızda hiçbir şey de bilmiyorum. bu sebeple söylediklerim tamamen boş da olabilir.
ve yine söyleyeceklerim sizin için değil, yansıttığınız prototipteki herkes için olacak; sert olur ise lütfen alınmayın, çok samimiyim.

tamamen söylediklerinizden yola çıkarak soruyorum:

"Her şey o kadar boş ve anlamsız geliyor ki; hiçbir şey yapasım, hiçbir yere gidesim gelmiyor "
- kendinize bir doluluk, bir anlam katmadığınızı düşünüyorsanız, başka biri sizden manevi olarak ne elde edebilir? kendiniz bir şey yapmak istemezken, başka biri sizinle ne yapmak isteyebilir?

bir de diğer gelen cevaplara eklemede bulunmak isterim aynı romantiklik seviyesiyle;
madem tek başınasınız, bu aynı zamanda fikirlerinize karşı çıkacak kimsenin olmadığını, motivasyonunuzu aşağı çekecek kimsenin olmadığını gösterir. bu forumda bulunduğunuza göre de internetin, reklamcılığın, uygulamaların ya da herhangi bir şeyin bir kısmını az da olsa biliyorsunuz demektir. mutlaka "ulan şöyle bir şey yapsam harika olur" dediğiniz bir şey de vardır, o da olmalı çünkü. onu yapın. iyisini yapın.
dediğiniz kadar yalnızsanız ve bunu döndüremiyorsanız -şahsi fikrim kesinlikle yalnız olmadığınız yönünde- bunu başarınızı arttırmak için bir yakıt olarak kullanın.

şahsen; halimden memnunum, evliyim, çocuğum var vesaire. fakat bazı bazı keşke yalnız olsam bir müddet de şu aklımdaki fikirleri hayata geçirebilecek zamanım olsa diyorum. keşke olsa.

kendinizle yüzleşmeniz için bol şans.