selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burada uzman kardeşler varken bana düşer mi bilmem ama ben kendi sebebimi yazayım.

newspaper dünyada kaç milyon satmış
kanews kaç bin satmış

bu bile benim için newspaper dedirtiyor, ama kanews kötü almayın demem, 6-7 sitemde de kanews var o ayrı, sonuçta verilen para, haber için görüntü anlamında yetkinliği kötü değil kanews'in

ama başka da bir cevap vereyim, bence php daktilo temasına geçin haber php de olmalı diye düşünüyorum, buna da örnek vereyim aşağıda;

1 sitem kanews idi webaksiyon rona'ya taşıdım, 30 gb idi, oraya taşıyınca 4 gb kaldı, wordpress çok fazla dosya açıyor, bu da hem host'u yoruyor, hem hız anlamında eninde sonunda sıkıntı çıkartıyor, bence haber isen, 1-özel yazılım script, 2-daktilo 3-webakiyon ya da gazisoft derim

herkese iyi forumlar
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Zaten wordpress öncesi özel yazılım kullanıyordum. Daktilo harici hepsini kullanmış bile olabilirim ancak şu an özel yazılım düşünmüyorum. Nedenine gelecek olursak tamamen firmaya gebe kalıyorsunuz en ufak bir sorunda bile destek sistemi tamamen paraya muhtaç ilerliyor. Adama şurada söyle bir şey var nasıl yapabilirim yol gösterir misiniz diyorum aleykümselam 1000 TL + kdv diyorlar. Bu nedenle özel yazılım düşünmüyorum. Wordpress'in sunucuyu fazla yorduğu kısmına katılıyorum ancak özel yazılımda en basit bir şey için istenen paranın 10'da 1'lik kısmına adam akıllı bir optimizasyon yaptırılarak canavar gibi kullanabiliyorsunuz. Ya da wordpress konusunda iyi kötü bilgim olduğu için yaşadığım bir sorunda kendi bilgim ve araştırmalarım ile ya da ufak ücretler karşılığı sorunumu çözme şansım oluyor. Bu nedenle tercihim Wordpress'te kalmaktan yana. O yüzden bu iki tema arasında kaldım. İkisinin de iyi olduğu yanları var bu da seçim yapmamı zorlaştırıyor maalesef.