O değil de 1.5 km mesafede beni çağırmamış 😂
Geldin de gelme mi dedim 😂😂
Yemek robotu yapılsa aslında bu zamanda baya kişi yalnız kalmayı tercih edebilirdi.
Kendi kendimin robotuyum ben 😂
Tadı da görüntüsü kadar efsane oldu 😂
Neden herkes yalnızlığı bir zorluk olarak görüyor? Bende ailemle yaşamama rağmen yalnız yaşıyorum bir anlamda

Bilgisayar başında işimi yapıyorum, müziğimi dinliyorum, filme bakıyorum vs. 34 yaşındayım hiç de sıkılmıyorum. Kafam da açıkçası çok rahat.
Herkes bir de tutturmuş evlen, ne zaman evleneceksin, yaşın geçiyor vs. Başkaları istiyor diye neden evleneyim? Hayat kendi hayatım. Evlilikte bir zorluk yaşadığım zaman düne kadar evlen diyenler mi çare olacak? Nedense bir zorunluluk olarak görülüyor evlilik. Sonra anlaşılamıyor ve ayrılıyorlar. Asıl rahatsız olduğum konu yaşlılığında ne yapacaksın, sana kim bakacak konusu. Ben kendime hizmetçi almıyorum ki. Hadi hanım hastalanırsa kim bakacak? Emeklilik yaşı da 65. İşi bırakıp hanıma mı bakacağım? Evi kim geçindirecek? O zamana çocuk bile olsa dur anneme bakayım diyecek mi?
Lütfen başkalarının hayatları konusunda kendi fikir ve düşüncelerinizi onlara dayatmaktan vazgeçin. En ufak sorunda yanında ol(m)ayacağınız kişilerin hayatlarına yön vermeyin.
Not: Bu genel bir serzeniş. Herkes üstüne alınmasın.
Kızınca da ben senin iyiliğini düşünüyorum diyorlar 🤦