Beytullah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destekleriniz için çok teşekkür ederim , Arkadaş kaliteyi arıyorsa mutlaka karşılaşacağız zaten

@SEOmuhendisi; Yazdığınız metini okudum biraz önce,
+ Zaten tüm servisler genellikle dolar endesklidir,
+ Ayrıca benim kendi panelimde 24 saati geçen fiyatı ne olursa olsun tüm siparişler iade yada kısmi tamamlandıya çekilir,
+ Müşteriye özel Whatsapp grubu açılır 7/24 Destek Verilir, (Müşterinin isteği doğrultusunda),
+ Destek cevapları genellikle gün içinde yada anlık cevaplandırılır,
+ Müşterinin mağdur olmaması için elimizden gelen herşey yapılır,

Fakat bazı çoluk cocuklar buradaki insanları dolandırıyor, Bizim türk milleti ucuz olsun ama hızlı olsun mantığına ilerliyor, Sonra birton sıkıntı
Ayrıca ÖNÜNE GELEN SMM Panel açmayı planlıyor 10 gün sonra smm panelim satılık Bu iş böyle kolay bir iş değil gerçekten.. Diyeceğim şu ki gerçekten işi yapanların önüne geçiliyor bir çok şaklaban burada 30-40 kuruş altına fiyat vericem diye 40 takla atıyor

Buraya neler yazarım neler

hocam sizi anlıyorum, sizden hizmet almadım ancak genel olarak gördüğüm kadarıyla memnuniyet sağlıyorsunuz ki pek çok tavsiye de isminize denk geliyorum.

burada dikkat çekmek istediğim husus şu, smm panel sektöründe o kadar fazla rekabet var ki, bir de dediğiniz gibi 200 tl bulan panel açıyor kendine, sonra herkes en iyi panel, herkes ana bayi, herkes anlık gönderim. herkes sıfır sorun

sonra bir sorun olunca da, tepkisizlik ya da bahaneler.

halbuki olay çok basit, şeffaf olacaksınız insanlara önemli olan sorun çıkması değil, çıktıgı zaman dediğiniz gibi verilen taahhüt yerine getirilmediğinde sakız gibi uzatmıyorsanız, müşterinin magduriyetine yardımcı oluyor ve gönlünü alıyorsanız, konuyu düzgün bir şekilde izah edebiliyorsanız sorun yok. zaten çogu panel bunu yapamadıgı için insanlar burada sürekli şikayet modunda.

yani insanlara sırf satış yapmak adına kusursuz %100 tıkır tıkır işleyen bir sistem gibi pazarlayınca, sonrasında sorun çıkıyor. bu işin %100 sorunsuz işlemesi imkansız hocam, buna göre baştan şeffaf olunursa sorun olmaz zaten. en basitinden sağlayıcınız istediği kadar sağlam olsun, her sosyal ağda, 2-3 ayda bir güncelleme oluyor, geçenlerde tiktok izleme patladı mesela, ondan önce başka birşey. anlık gönderimleer bile 48 saat, 72 saat askıda kaldı. yani doğasında var bu işin. ben şimdi meraktan baktım, kendi kullandıgım paneldee parmak hesabıyla son 100 siparişten 5-10 civarında unda iptal / kısmi tamamlanma var. yani her 10 siparişten 1 is sorunlu. Zamanında gelmeyenleri saymıyorum dahi. Ama sorun değil, kullandıgım panel de forumda oldukça saygın bir panel. İşin doğasını biliyorum. Panelci de biliyor ve gerçekten haklı oldugum zaman da mağduriyetimi gideriyor. Ben de haksız yere boza pişirmiyorum olayın bilincinde oldugum için. Gül gibi geçiniyoruz =)

eminimki 2 mesajımda saydıgım sorunların çogu sizde de oluyordur, olmama imkanı yok hocam, olmaması için, tüm servislerde ana data sağlayıcısı siz olmalısınız ve saatlik testten geçmeli tüm datalar, her güncellemeyi daha yapılmadan zuckerbegen bile önce bilmeli ve sistemi ona göre revize etmelisiniz güncelleme gelmeden vsvs mümkün mü böyle birşey.

panelciler çok iddialı, müşterilerde konudan bir haber oldugu sürece, daha çok böyle şikayetler görürüz.

tespitlerim sadece smm panel ile ilgili genel atmosfere yönelik, elbette işini düzgün yapan, şeffaf panelciler gibi, benim gibi olayın farkında, sistem işleyişini bilen ve gereksiz prüz çıkarmayan müşteriler de var.