NASA karşıtına saygı duymayan ve tiye alan birinin bu yorumu yapması çok çelişkili değil mi? Eğer ki benim Nasa karşıtı düşünceme saygı duyulsa, amenna ama sizin Nasa karşıtı düşünceme saldırıya geçmeniz ve haddinizi aşıp herkes NASA ve yaptıklarını desteklemeli desteklemeyen cahildir üslubunuz, mürid olduğunuzu gösterir.
düşüncenin saygı duyulacak bir yanı olsa duyarız zaten. tutup da nasaya d0landırıcı, hollywdoodan görüntü yapıyorlar gibi abuk subuk bir konuşma yaparsan ve hiç bir dayanak gösteremezsen, bu konularla ilgili zaman ayıran, araştıran, öğrenen, bir bilgi birikimi olan hiç kimse saygı duymaz.
sen şimdi gir camiye, lan siz d0landırıcısınız, ne diyorsanız hepsi yalan, uydurma desen, oradaki imam, cemaat buna saygı duyar mı mesela? ya da gir bir tıp fakültesine, bu doktorların hepsi üfürükten iş yapıyor, tıp diye birşey yok, tüm bu tedaviler yalan, d*olandırıcılık de, sonra bu fikre saygı bekle? oluyor mu öyle ?
yaptıgının bundan bir farkı yok ki, kuru sıkı, laf kalabalıgı.
benim herkes nasayı esteklemelidir gibi bir ifadem olmadı, tek bir kelime kullandım "umarım şakadır" sen bundan onu çıkardıysan o da senin algılama seviyendir.
ABD hiç bir zaman aya gitmedi ile ilgili pek çok teori var, hepsinin altı dolu ve ciddi kanıtları var. Keyifle okur sorgularım, tartışırım da.
onu geçtim "dünya yuvarlak değildir diyenler" diye koca bir örgüt var, ve dünyanın yuvarlak olmasını ispatlayan her teze, bir antitez üreterek bunu bilimsel bir dayanağa oturtmaya çalışıyorlar. Bazılarında başarılı oluyorlar, bazılarında komik kalıyorlar. Ama en azından bir antitezleri var.
Senin dayanagın nedir? kaynagın nedir? anlat, saygı duyalım, tartışalım.
böyle boş boş gelip o d0landırıcı, bu şöyle tapıyor, şu şöyle yalanıyor iman ediyor falan diye saçma sapan konus, sonra saygı bekle
içler acısı durumdasın dostum, bol şans sana hayatta