hocam hangi paneli kullanırsanız kullanın, benzer durumları yaşayabilirsiniz.

burada sorun smm panel sahiplerinin olanı söylememesi, insanlara smm panel mantıgını, kalite durumunu dogru aktarmaması, biz iyiyiz, sorunsusuz gibi altı boş pazarlama vaadleriyle çekmeye çalışmasıdır.

her smm panelde sorun olabilir
türk istersiniz yabancı gelebilir
5 dk yazar 48 saat sürebilir
siapriş iptale düşer, tekrar verecek olursunuz bakmışsınız ki fiyat 2 katına çıkmış olabilir,


her siparişte olacak demiyorum, ancak bunlar çok olası sorunlar ve burada en iyi benim diyen her panelde yaşayabileceğiniz sorunlar.


bunlar smm panel işinin dogasında var, smm panellerin çalışma prensibini birazcık bilen birisi zaten bu durumların da farkında olarak, neyle karşılacagını bilerek alım yapar. ya da yapmaz gider 50 katı fiyata organik takipçi kasar instagramdan vs. reklam vererek.

sizi de suçlamıyorum yanlış anlamayın, burada sıkıntı smm panel sitelerinin pazarlama şekillerinde. keşke kullanım koşulalrına ufak ufak yazdıkları metinleri, satış konularında ve sipariş sayfalarında da gözünün içine soksalar müşterilerin. kendilerinin de başı ağrımaz, bu sektörü hiç bilmeyen müşteriler de hayale kapılmaz.

smm panel sahiplerini de suçlamıyorum bu tür sorunlardan dolayı, dediğim gibi smm panel sektöründe bunların yaşanmama ihtimali yok. suçladıgım konu satış yapabilmek için yaptıkları toz pembe sunumlar