Akrabalar eleştiriyorsa doğru yoldasın demektir zaten 😄 Hele ki bu ekonomik krizi de sorun yaşamadan geçirirsen senden rahatı yok. Finansal özgürlük gibisi var mı ya. O varsa zaten gerisi bir şekilde hallolur. Evlenmek isteyen her türlü evlenir zaten artık. Evlenenler de 20 yıllık borçların altına giriyor. Sanki iyi bir şeymiş gibi normalleştiriyorlar bunu bir de. 200-300bin liralardan bahsediyorlar. Akıl işi değil. Evet insan yalnızlıktan dolayı biraz zorlanır ama kimisi buna alışıyor. Ben de mesela sanaldan sohbet ederim vs. 3 ay evden çıkmasam sorun olmaz, farkına bile varmam (denedim biliyorum) 😄
Ama arkadaş edinmek de zor değil zaten dışarıda. İnsanlar hemen kaynaşıyor. Ya da ben hızlı kaynaşan biriyim bilmiyorum. Ama iş evliliğe gidecek korkusundan insanlardan uzak durmakta fayda var 😄
ben esnaf muhabbetini çok severim, bulunduğum yerde bulunan bütün esnafla aram iyi evde canım sıkılırsa sırayla hepsini gezerim 15 20 dk uğrar muhabbet eder çayımı içer geze geze eve geri gelirim, olmadı arkadaş çevrem de 8 aydır ankaradayım baya geniş burada buluşuyoruz bana geliyorlar sabaha kadar ya geziyor ya da geyik muhabbeti çeviriyoruz, evlilik konusuna gelince de düğün yapmayacağız zaten, 2 tane yaşlı akraba gelip pasta da bayatmış diyecek diye 200 300 bin tl harcayamam o parayla gider tatil yaparız yatırım yaparız hiç bişey yapmasam oturur yeriz en azından boşa gitti demeyiz, hayatım boyunca hiçbir kalıba sığmadan kendi bildiğim gibi yaşadım hiç zararını da görmedim, böyle de devam
Hakan abi iyi misin? Bir sorun yok değil mi bulantı, kusma, karın ağrısı gibi şikayetlerin yok değil mi?

Eline sağlık abi
baş dönmesi var kardeşim o da tadının güzelliğinden başım döndü