Açık artırmaya başlangıç : 2750 TL
Min artış : 50 TL
Bitiş : son teklif + 24 saat
Site adresi:nftyorum.com Sitenin aylık getirisi: yok Kategori, sitenin içeriği nedir: kripto Günlük hit sayısı: yok Ziyaretçi kaynağı: google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil. Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok. Sitede lisanslı publisher & rank math bulunmaktadır. Yaklaşık 100 e yakın 600 kelime+ özgün makale yazdırılmıştır. 49$ değerinde optimizasyon çalışması yaptırılmıştır. 2k ya yakın tanıtım yazısı alınmıştır. UK pinsiz adsensedir 3 küsür bakiye mevcuttur. Mail ile birlikte verilecek. Bu domainle alındı. Satış amacım tamamen TR den ayrılıyor olmak türevi ingilizce sitelerle takasa açığım. Site belirli bir süre sonra spinli posta ayarlanmış olup spin post atmaktadır. Günlük hiti 20-30 arasında değişiyor. Geçen hafta 2-3 gün boyunca kapalı kalmıştır. İlgilenemiyorum çürüyüp gitmeden değerlendirebilecek birinin almasını isterim. Yaptığım masraflar belki site için istediğim fiyatın %50 bile etmiyordur.