Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyorum ya bir yerde sıkıntı var işte.
Türk kürt alevi sünni vs farketmez hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz ama bana ister ırkçı diyin ister başka bir şey.Ben genel anlamda onlardan rahatsızım çünkü tarihte çok örnekleri var bizlere yaptığı yanlışların.Misal benim bir tarafım alevi bir tarafım sünni ama ben TÜRKÜM diyorum ve bundan gurur duyuyorum.Türkiyede yaşıyorum ve ülkemi seviyorum.
Demek istediklerinizi anladım ancak politika farklı bir şey misal ülkeyi yönetenleri sevmeyebilirim ama söz konusu vatan olursa o sevmediğim adamları sonuna kadar savunurum mesela farklı ülkelere karşı. Çünkü bu ülkenin ekmeğini yiyorum.
normalde yani şahsen araplarla bi sorunum yok hocam,diger hiç kimse ile olmadıgı gibi ama benim nefret ettigim şey,ülkemizdeki insanların arapları mübarek/kutsal bi millet olarak görmesi.ben orta okulda,lisede ingilizcemi geliştirmeye çalışırken çevremdeki biçok insandan laf yerdim.ingilizceyi ögrenip napacan,ögreneceksen arapca ögren bari işine yarasın filan diye.nasıl işine yarayacagı konusuna hiç girmek istemiyorum,orası dipsiz kuyu misali zaten ingilizce biliyormuş,şuna bak.aç şu kurandan 2 satır arapca dua oku desen bilmez diye dükkanının önünden kovalardı bakkal mesela.bu konulaa çokta girmek istemiyorum ama ülkemizde araplaşmayı savunan insan sayısı az degil yani.sorsan türküm der,ama araplarla savaşa girsek seni beni keser onu korumak için.