beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sosyal medyada çok ünlü bir fitness hocamız var 4-5 yıldır takip ediyorum her gün son 24 saat son 5 kişi online program için devam ediyor. yaklaşık 2-3 yıldır durum böyle
özetle : pazarlama stratejileri sizi alakadar etmez arkadaşlar dün 200 yapan bugün 500 yapar yarın 2.000 yapar ertesi gün sıfır yapar.
10 gün 15 gün foruma giremediğimiz atıl virane günlerden anlık erişimler modern temalar konu uplar mobil uyumlar mesaj kutuları reklam alanları gibi onlarca özelliğe yapılan yatırımın bırakın da bir karşılığı olsun çok gereksiz mevzularla uğraşıyorsunuz.
Yapamaz diyen var mı? Siz neden bu tarz konulara sürekli muhalefetsiniz? 100 kişi ile sınırlı olması o hizmeti daha değerli yapar. Öyle sandığınız kadar değersiz değil. + Farkındaysanız konuyu açma sebebim "NİYE ARTIRDILAR" değil. ELBETTE artırabilirler, ben öyle miydi değil miydi diye sordum. 100 - 200 - 500 yapılabilir, ancak 1000 - 2000 yada artık sınırsız dense bence pek etik olmaz. Size gayet de normal bi hareket diye geliyorsa @beachturk; hocam, o da sizin etik ticari anlayışınızdır. Yatırımı çıkarmasın demiyoruz zaten, r10 para kazanınca bana batan da yok. İyi çalışmalar.