Starbucks'ta bilgisayar açık çalışırken ilgi odağı yapan bir cihaz.

Çok fazla kullanmamış olmama rağmen insanlar en az 10 kere sordular "nereden aldın?"
Görüntüsü çok zarif. Resmen ben buradayım diyor
Screenpad özelliği çok kullanışlı. Touchpad olan kısımda ayrı bir işlemci var (ayrı bir tablet ekranı gibi düşünebilirsiniz) Ana ekranda işlerinizi hallederken spotify müziğinizi oradan değiştirebilirsiniz. Benim en çok kullandığım yer, ana ekranda Fenerbahçe'nin maçını izlerken screenpadden de rakiplerin maçlarını izliyordum. 
Bilgisayarı 2020 yılında Teknosa'dan aldım. O zamanlar mağazada bulunan en pahalı cihazlardan biriydi. Monsterlar 5-6 bin lira bandında iken bu cihazı 10.000 liraya almıştım. İşim dolayısı ile çok fazla kullanma durumum olmadı, ama ne zaman ihtiyacım olsa hep zevk alarak açtım bilgisayarı. Hala canavar gibi, tık yok derler ya, gerçekten tık yok

Garantisi yeni bitti.
Tüm kutu içeriği ve faturası duruyor.
Şu an hepsiburada'da güncel satış fiyatı 22.000 Liradır. Ayrıca bu bilgisayarın yanında bir de Asus Modem almıştım. Onu hiç kullanmadım kutusunu açtım ve inceleyip kenara kaldırdım. Şuanda da hepsiburadada modemin satış fiyatı 1.200 liradır. Onu da hediye edeceğim. Fiyat: 15.000 TL - İşlemci İntel Core i7 10510 CPU @ 1.80 GHz 2.30 GHz
- RAM 16 GB
- Windows 10 Home Single Language
- Nvidia Geforce MX250 2GB ekran kartı
- Screenpad özelliği