Bu hesap multi üyeliktir yönetime bildiriyorum daha evel şu şikayet konusunda başka bir kullanıcı adıyla başka bir kullanıcıyı 3,400 tl mağdur etmiştir ve mağduriyetini gidermemiştir şimdi başka kullanıcı bilgileriyle tekrardan üye olmuş yine başkalarını mağdur edecektir. Gerçek adı Mehmettir forumda kayıtlı telefon numarasının sonu 86 olup gerçek nosu ile aynıdır istenilen başka bilgiler varsa onlarıda sunabilirim gerçeği açıklayınca hesabını tatil moduna alıp kaçtı
@BilalBayar;
Hakkında 3,400 tl mağdur edip banlandıgı şikayet konusu
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
Buda profilindeki iletişim bilgileri sonu 86 dır
Herkese merhabalar ben misudesign (ilk adımla mertinky), bu olayı açığa kavuşturmak adına bu yeni açtığım hesaptan yazmak mecburiyetindeyim. Bu açıklamadan sonra birdaha r10 ile ilgili ilişiğimi tamamen kesip, gideceğim.
Değerli R10 üyeleri ve ekibi (moderatörleri ve adminleri) bu
alttaki yazdığım mesajı ve SS 'leri dikkatlice okuyun ve gerekeni en doğru şekilde yapın lütfen. En doğru şeyi yapacağınızdan şüphem kesinlikle olmadı hiçbir zaman lakin ben yine de belirtmek istedim.
Cihan bey size her şeye rağmen üslubumu ve saygımı bozmadan birkaç kelime etmek istiyorum. Ben o zaman da belirttiğim gibi karşı kişiyi dolandıran adamın gazabına uğradım. "yok ben foruma üye değilim k0nu açarsan şu kadar ücret öderim (50 TL) yok iş sonunda %2o k0misy0n " vs. dedi. Bu hususta başı yanan bitek bende değilmişim gibi başkaları da varmış.
Gerekeni o zaman da aynı gün içerisinde ailemle yaptığımız gibi şikayetimizi savcıya ve polise de ilettik. Daha geçen forumda gezinirken bu taktikle yine birini daha kurban seçip, bir başkasını o kişi üzerinden aynı yol ile dolandırmaya çalıştığına denk geldim. Bu konu bir kenara dursun daha düne ( yakın bir zamana ) kadar bana "Mehmet kardeş yok böyle yok şöyle takma kafana düzelir" bunlar diye öğüt veriyordunuz. Hatta bu ************ olayından sonra 2 defa bana yazdınız. Sizin işinizi bazı sebeplerden dolaylı yoldan yapmak istemediğimi belirttim (2 gün üst üste işinizi geçiştirdim durdum). En sonunda da yazdığınızda yine bir iş için yazdığınızı bildiğim ve bu yapmak istemediğim için de (SS'te göreceğiniz üzere) sizi engelledim. Şimdi gelmiş benim üstümü asılsız bir şey ile karalamaya çalışıyorsunuz. Sırf bu karın ağrınız ekmeğinize tereyağ sürmememden kaynaklı bir durum mu? Benim düşüncem; evet, kesinlikle öyle. Bu olay haricinde "O kadar ekmeğimi yedin," gibisinden de ithamlarda bulunuyorsunuz. Ben sizin durumunuzu (aslı, doğrusu ne kadardır bilemem) o kadar dinledim vakti zamanında hiç kimseye yapmadığım fiyatlara tasarımınızı yaptım, ettim. Bunu da size belirtmiştim. Hatta siz de o zamanlar " bugün sen benim işimi gör yarın da ben senin işini görürüm" gibisinden bir mesaj yazmıştınız. Hep tasarım ile ilgili bir düzeltme, yardım istediğinizde koştum. Yeri geldi ücret istemediğim bile oldu ama o kadar revizeden sonra bir ücret isteme gereğinde de bulunduğum oldu. Fakat gelmiş buna rağmen attığınız 10-20 TL için bana delikanlılık öğretiyorsunuz. Lütfen daha muhattap olmamak üzere hoşçakalın. Allah'a yakın bana uzak olun.
Aşağıdaki SS'lerde de görüldüğü gibi Cihan beyle konuşmamızdan birkaç görüntüler (MODERATÖRLER,ADMİNLER LÜTFEN ALTINI ÇİZDİĞİM TARİHLERE İYİ BAKIN ÇÜNKÜ BU ÜZERİME ATILAN ************ OLAYINDAN SONRA Kİ TARİHTE OLUYOR BU KONUŞMALAR) : burda MAVİ oklar ile görmüş olduğunuz SS'te R10'da açtığı PROFOSYONEL SÖZLÜK TANIMI & GOOGLE BACKLİNK - eksisozluk, incisozluk, uludagsozluk, instela, kizlarsoruyor, google backlink başlığındaki konuya ait bir GÖRÜNTÜDÜR.
SN. Admin:
SN. MODERATÖRLER:
@BilalBayar;
Bu zamana kadar ilginizden ve samimiyetinizden dolayı teşekkür eder iyi günler dilerim. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın 🙏🏻.