Facebook Business Manager Nedir?
Facebook Business Manager, Facebook işletme hesabı oluşturulmasına, yönetilmesine, reklamların verilmesine ve işletmenizin doğrulanmasına olanak sağlayan bir yönetim portalıdır. Business Manager ile Facebook üzerindeki tüm pazarlama araçlarını tek bir yerden yönetebilme imkanı elde edersiniz.
Facebook Business Manager Ne İşe Yarar?
Platform, aynı reklam hesabının birden fazla oturumda açılmasına ve yönetilmesine olanak sağlar. Böylece bir reklam hesabına ait panele birden fazla kişi erişim sağlayarak, hesapları yönetebilir. Facebook Business Manager, reklam verenlerin Facebook pazarlama faaliyetlerini işletme içinde ve harici ortaklarla entegre etmelerine yardımcı olur.

BM 3lenme
3lene bmler genelde eski facebook hesaplarında olmaktadır.İlk fatura ödendikten sonra 3 adet reklam hesabı oluşturmasına izin verilir.
Kişisel facebook hesabının reklam hesabı da vardır.Burdan da reklam verilebilir.

1500 ruble muhabbeti nedir ?
Facebook her reklam hesabına bir fatura eşiği verir.
12.50-60-150 tl .
Para birimi farklı olanlarda mesela dolarda 2-10-25 dolar
euro 1,50-9-20
ukrayna grivnası 300-1500-5000
rubleyi denemedim bilmiyorum .

Bu ödedikce artar .Ödemeden 150 tl fatura eşiği oluşturup kullan at yaparak facebook borçlandırarak reklam çıkan sayısı da bir hayli fazladır.
Borçlandırmanın zararları nelerdir?
Sürekli aynı yere mesela instagram hesap içinden sürekli borçlandırma yolu ile reklam çıktığınızda ilerde reklam hesaplarınızın kapanma-devredışı alma-aynı yere bir daha reklam verememe oranı çok fazladır.
Peki bunların çözümü var mıdır ?
Bunlarında çözümü vardır ancak uğraştırmalı ve metotlarla alakalı durumdur ve çok da etik değildir ancak yine de tercih eden sayısı çok fazladır.
Eski bm ve yeni bm arasındaki fark nedir ?
Eski bmlerin kapanma oranı yeniye göre daha düşüktür.Facebook algoritması yeni hesapları bir süre spam olarak algılar.