Kaliteli bir vanilya kullanın, aracı bol bol havalandırın.
Hocam bizim de aynı durum buzdolabında oldu bozulmuş ve etler hep çürümuştu servise verdik azot ile temizlediler düzeldi
Yeriniz yoksa aracınızı işini güzel yapan bir oto yıkama yerine detaylı temizlik yaptırın. Onlar zaten güzel bir şekilde havalandırırlar.
En acı verici koku şekli geçmiş olsun
Pencereleri açık tutun Yada daha ağır kokulardan alın aslında hacı kokuları ağır oluyor
Uzun süre havalandır ama kolay kolay geçmez. Geçen sene öğrenci evime et getirmişlerdi dondurucudaydı. Kapanma döneminde 2 ay şehir dışındaydım sigorta atmış evde ne varsa bozulmuştu. Etin kokusu ne kadar temizlemiş olsakta dolaptan çıkmamıştı.
Ama sizin durumda geçebilir. Koltuk kokuları satılıyor köpek kedi çişini geçirmek için onları deneyebilirsiniz. Ama havalandırmak daha önemli araba sıcak olduğu için havasız kalınca yine kokacaktır.
türk kahvesi dökün bolca ve kapalı tutun.
Hocam cok gecmis olsun. Arac ici ozon temizligi yapan bir firma bulursaniz sorununuza cozum olabilirler
Geniş bir kaba bir bez parçası koyun. Üzerine sirke dökün. Kapı pencere kapalı bir gece kalsın. Ertesi günü havalandırın. Büyük ölçüde geçeceğini düşünüyorum. Sigara gibi kokuları gideriyor normalde. Geçmiş olsun. Mutlu bayramlar dilerim
Açık havada bir kaç gün saatlerce bırakın. Benim başıma bagajda çürük sebze meyve ile geldi. O koku 1 yıl gitmedi. Belki hiç gitmedi biz alıştık. Geçmiş olsun.
Geçen sene bursadan denizliye 5 saatte geldim 2 kasa balık almıştım kapakları kapalıydı 1 i yolda açılmış.
Komple bagajı yıkattım aracı zıbarta soktum banamısın demedi
Aracın bagajında piknik tüpüyle elmalı sirke kaynattım ortalama 2 saat kadar. Aracın içi ilk başta çok kötü şekilde sirke kokmaya başlamıştı (balık kokusu gitti).
Sirkeden kurtulmak daha basit trendyolda vb araç koku bombaları var 2 yada 3 adet kadar onu kullandıktan sonra sirke kokusuda gitti ve şuan mis gibi kullanıyorum.
Herkese yorumları için teşekkürler. Sırayla hepsini yapacağım. Şimdi bi halı yıkamacıya geldim. Sulu yıkıyor tabanları. Ondan sonra dediklerinizi garanti olsun diye yapacağım.
Tekrardan iyi bayramlar