Beyefendi hakaretvari konuşmanıza gerek yok. Ben yorumuma "sizi tenzih ederek" cümlesini kullanarak proxy kullanımının bazı risklerinin olduğunu ve kim neden bu riskleri alsın diye belirttim. Siz yapacağınız için masum yönlerini savunuyorsunuz bende masum olmayan yönlerinin de olduğunu belirttim. Proxy kullanımını süslü sözlerle güzelleştiremezsiniz. Tek bir konuya da sığmaz iyi ve kötü yönleri. Yorumlarınızı düzenleyerek tekrar tekrar küçümseyici cümleler kullanmışsınız bunlara hiç gerek yoktu.
@Report;
baltalamaya yapmaniz cok sacma. konuyla alakali bilginiz yok akif bey. network sisteminizi paylasarak dosyalara erisilmesini kim gormus veya birden bire reklam cikmasini ?
siz sanirim proxy isini, vpn kullanmak saniyorsunuz. vpn uygulamalari da dosyalariniza erisemez. reklam izletebilir, o da uygulamayi actiginiz surece. bu da verilen ucretsiz vpn isinden para kazanmak icindir. genellikle de uygulamalarda admob ile reklam izletirler. eger bilginiz yoksa yorum yapmamanizi oneririm. ben oyle ithamlarda bulunmadim, siz oyle algiliyorsunuz. konusmalarinizdan bilginizin olmadigi gercegi cikiyor, bilginiz var ise benimle tartisabilirsiniz. ben sadece ifade ozgurlulugumu kullanarak ve bence ekleyerek sizin hakkinizdaki goruslerimi yaziyorum.
proxynin masum yonleri kime gore neye gore, su anda youtube.com bile dunya devleri proxy firmalarinin reklamini yapiyor her yerde, r10 da dahil, proxy artik gunumuzun bir gercegi. insanlar multi hesap yonetimleri yapmak istiyor ve tek ip adresiyle yapamiyorlar. bunlar ulkenin gercegi, siz bu isi uyusturucu satmak, illegal isler gibi mi algiliyorsunuz ? yil kac 2022, illegal bir is yapacak insan asla mobil saglayici asnlerini tercih etmez, gider rusya tercih eder, ruslar hicibr ulkenin sikayetlerini tinlamaz. yani akif bey kusura bakmayin ama bilginiz yok ve sadece yazmak icin yazdiniz.
proxynin tek masum olmayan kullanimi, networkunuzu 3. kisilerle paylasmanizdir. yani o networkten ne yapilirsa siz de suclusunuzdur. bu bir gercek. fakat konuda da belirttigim uzere, network benim adima olacak. hat ve telefon benim olacak. bunu diyen bir kisinin neden konusunu baltalama geregi duyarsiniz?