Merhaba, @Admin; işlemi ben yapmışım, hatırlıyorum zaten konuyu yazayım aşağıda.

Bir tane admin de gelsin benim hakaretimi yada yanlış cümlemi göstersin eyvallah diyeceğim fakat yok. demişsiniz;

https://www.r10.net/gundemdeki-konul...elli-oldu.html

Bu konudaki mesajlarınızdan dolayı (tüm konudakiler gibi sizde) ceza aldınız. Normalde konu linki koymaktayız ( - işaretinden sonra) büyük ihtimal orada link yapıştırmamışım. Ama gerekçesini yazmışız. Siz tercih veya seçimleriniz nedeni ile ceza almıyorsunuz. Forum içerisinde kullandığınız kelimeler nedeniyle ceza alıyorsunuz. Forum içerisinde kimseye "naşşş" diyemezsiniz. Forum sahibi bile kullanmıyor bu kelimeyi kimseye.

Bu sadece yukarıdaki mesajlarınız. Sayısız " Din, ırk, inanç, siyaset, algı operasyonu, provokasyon amaçlı açılan tüm konu ve mesajlar yasaktır. " sebeple silinen mesajınız var. Bunları da silinmesine rağmen buraya ekran görüntülerini ekleyebilirim. Daha öncede üslup nedeni ile 3 gün ban cezası aldınız. Sonra işlemde 7 gün aldınız. Aynı şekilde devam etmeniz durumunda da cezalarınız katlanarak devam edecektir.

Net bir şekilde söylüyorum. 1 tane forum üyesi yukarıdaki konuyu inceledikten sonra sizin haksız yere banlandığınızı söylerse (nedenleriyle) moderatörlük görevimi bırakıyorum.