Wixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Öncelikle burada bir reklam yapılmıyor dileyen kendisi veya başka bir avukat ile irtibata geçebilir süreci bilen birisi olarak ismini ilettim.
İcra sürecine itiraz etti diyelim, verdiği süre dolduğunda 25 günlük sonunda itiraz edebileceği bir durum kalmayacak.
İcra takibinden bir şey çıkmasada (Burada ödemeyi aldığı hesap kendisi değil yüksek ihtimalle) kişi bulunup ceza alması sağlanacak.
Vekalet ücreti şu şekilde alacak tabi, vekalet veren kişi adına icra ve şikayette bulunacak eğer ki vekalet vermek istemeyenler kişinin ceza almasını isteyenler direk tanık olarak dilekçede ismi geçecek ve ifade verecek.
Vekalet ücreti normal şartlarda bu işlemler için dışarıdan bir avukata gittiğinizde en düşük 5.000 TL'den kapıyı açacaklardır ancak burada kendisinin alacağı ücret bu fiyatın kat kat altı olacak.
Vekalet ücreti olarak 5100 TL olduğunu kim söyledi onu merak ettim Noterden bir vekalet 500 - 750 TL arası bir şey max, ancak vekalet vermek istemeyenler doğrudan tanık olarak ifadeleri alınacak.
Vekaletten kasıt avukatlık ücretini kastetmiştim ancak almayacaksa sorun yok demektir. (Yanlışsam düzeltebilirsiniz).
Tanık olacağını sanmıyorum, herkes şikayette bulunursa dosyalar birleştirilir zaten. Mağdur olan arkadaşlar üşenmeyip sonuna kadar giderse kişinin ceza alacağından şüphesi olmasın. TCK 158/1 den yargılanacağı için Ağır Ceza da yargılanma olacak. Umarım bir daha benzeri yaşanmaz.