ücretli/ücretsiz sürekli egitimler alan birisiyim ve herkesin kendine göre sebepleri,yöntemleri vardır..şimdi bana gelipte,aldıgın şu egitimden hani ne kazandın derseniz büyük çogunlugunda cevabım kazanmadım olur.çünkü ben bişeyler ögrenmeyi seviyorum,bilgileri direkt aldıgım bi egitimdeki gibi kullanmayı degilde daha çok bikaç farklı egitimi kendi bilgilerimle harmanlayıp farklı bişeyler yapmayı seviyorum.yeri geliyor,2 yıl önce aldıgım 5tllik bi egitimdeki 2 satırlık şey şuan çok işime yarıyor ve yüzlerce,binlerce katını kazanıyorum.

Ama,egitimi alıp direkt orada anlatılanları yaparak bişey elde edilebilecegini sanmıyorum.işe yaramazlar diyemem ama egitimlerin hemen hemen tamamı yeni yeni bu işlere başlayanlar için,seviye olarak...wordpress sayesinde günlük x miktar para kazanma egitimi alıyorsun,egitim 10dk ise bunun 7dk si zaten wordpress nasıl kurulur bunu anlatıyor.geri kalan 3dkde aslında 1 paragrafla anlatılabilecek bi bilgi sadece.mesela içeriklerini al,git redditde paylaş zengin olursun yazıyor ama o işin öyle detayları var ki o paraları kazanabilmek için,o bilgiler yok egitimde.