En çok şikayetçi olduğum konu şimdi dışardayım eve geçince uzunca yazarım
Yazacaklarımı kaliteli eğitim satanları tenzih ederek yazıyorum ki onlarda çok nadirdir. Onlarında buradan satışlarla pek işi yok genelde udemy eğitimleri çekiyorlar ebookla uğraşmıyorlar.
Edit : Geldim burada ebook satanlar büyük çoğunluğu hayatında kitap okumamış adamlar ve bir şey satmayı beceremeyen adamlar. İnternetten sadece 10 saniyeni ayırarak para kazan diye başlıklar atıp aç gözlü insanlarımızdan para çalıyorlar. Adam bir şeyden para kazanıyorsa niye yöntemini size versin siz altın yumurtlayan tavuğunuzu başkasıyla paylaşır mısınız.
Cevap evet paylaşırım ama ne zaman paylaşırım eğer ki artık o tavuk hastalığa yakalanmış bir daha altın yumurtlamayacak diğer hiç bir tavuktan farkı kalmamışsa geçmişte topladığım yumurtaları gösteririm bak bu tavuk bana kazandırdı derim satarım. Birçoğunun benim gözümde dolandırıcıdan bir farkı yok.
Hayır birde platin üyelikler alıp güven algısı yaratıyorlar. 3 saatte bir konuyu upluyorlar günde 5 tane konu açıyorlar forum ebookçulardan geçilmez oldu. Bir ara pinterest eğitimleride öyleydi en son yasak geldi bunada yasak gelmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü şuan bile sayıları oldukça fazla ve gitgide artıyor. Herif gidip 40 tl ye makale yazdırıp ebook olarak satıyor sorsan sektörde tecrübesi bile yoktur belki. 1 sayfalık ebooklar satılıyor şaka gibi acilen olaya el atılmalı. @Admin;