hocam şu saatten sonra ücretini ödeyerekte alamazsınız dar görüşlerinizle bol şans. eğitimi kimin yazıp geliştirdiğini yalnızca benim profilime bakarak yorumladığınız için ön yargılarınızla hayatınızda boş şans. eğitimi arkadaşım yazdı ve ciddi meblalar kazanarak ajans açtı şuanda uğraşacak vakti olmadığı için e-booka döktü satışını yapmam içinde benimle paylaştı ne kadar açıklasamda boşa gerçi...
Herkes her şeyin farkında merak etme küçük dostum. 8 aydır forumdasın bak ben kaç yıldır buradayım. 6 Yaş aramızda fark var. 1 TL açık arttırma ile satılan bir e booku zaten satın almam artık. 70 Tane konu açmışsın 60 tanesi 1 TLden açık arttırma e-booku başka türlü satamazsın zaten bunu 1 tlden adamlara iteleyin kaç tlden giderse artık. Sonra esnafız, para kazanıyoruz diye böbürlenin utanmadan bir de. Hadi küçük kardeşim hadi hayırlı işler sana.
Bu mesajını yaşına verdiğimden ötürü herhangi bir cevap yazmayacağım fakat forumda konuştuğunuz her kişiyi kendi kalibrenizde sanmayın... Daha foruma gireli 2 ay olmuş, hitap şeklinizi düzeltin... Allah herkesin çarşısına göre pazar versin
Boşver dostum 2002li arkadaşımız, 1 TLden ebook satma konusu açıp yolunu bulmuş kendini kaybetmiş