Merhaba,
Kendim google UK adsense açmayı düşünüyorum, bu konuda dikkat edilmesi gereken konularda yardımcı olabilecek birisi var mı?
* UK adsense başvurusu için kendi ve eski bir gmail hesabımı kullanabilir miyim?
* IP adresi olarak evdeki bilgisayardan başvuru yapabiliyor muyum? Yoksa Sunucu mu almam gerekiyor.
* İlk adres bilgisi UK olması mı gerekli veya telefon numarası olarak ingiltere numarası mı gerekli?
* Hesabı açarken aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor? Diğer hesaplardan da sadece gmail hesabım açık yani başka google bir şeyini kullanmıyorum.
* Başka dikkat etmem gereken bir konu var mı?
Bilen ve destek olabilecek olan arkadaşlar var ise, çok sevinirim.
Bu görseldeki gibi adsense hesabı açmaya kalkarsanız, ilerleyen zamanlar da başka bir adsense hesabınız var uyarısı alabilirsiniz.
Temiz bir chrome sayfası açarak, Gizli sekmeden adsense.com üzerinden temiz bir gmail hesabı ile adsense hesabı açabilirsiniz.
Hesabı oluştururken size ülke seçenekleri sunuyor, ingiltere - almanya vb. gibi bunlardan istediğinizi seçerek işlemi tamamlıyorsunuz.
Sonrasında hesabınız açılıyor ve Ayarlar kısmında Adres bilgileri karşınıza geliyor o kısımları doldurup sonrasında telefon onay işlemi yaparak adsense kayıt işlemini tamamlıyorsunuz.