hlsrepeater adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şöyle söyliyim kursları izliyorum şuan bunları yapabiliyorum bana yol gösterirseniz çok sevinirim,

hep copy paste çalışıyorum şuan yapabildiklerim şunlar

admin template parçalama php dökme (copy paste yaptığım projedeki kodlar ile)
haber bot vs tüm sitelerden veri çekebilme (korumaları aşamamakla kolay botlar tabii)
kısacası tek bunları öğrendim döngü nedir ne işe yarar sadece mantığı çok az biliyorum bir türlü öğrenemiyorum çalışma şeklim ve isteksizlikle alakalı sanirim.

nasıl öğrenebilirim cidden bana yol gösterirmisiniz çok teşekkür ederim
Hocam herkesin ihtiyaçları farklıdır kimisi Spaggetti php yazar çünkü herhangi bir iş yapmayacaktır sadece kendi sitelerini yapacaktır kimisi 2 framework bilir PHP'de
tamamen sizde bitiyor iş Udemy'de eğer ki ingilizceniz varsa ingilizce php kurslarına yoksa tayfun erbilenin php kursuna bakabilirsiniz tayfun erbilen benim tanıdığım ve kendini çok geliştiren bir eğitmen emrah yükselin php kursu çöplükten başka bir şey değil emrah yüksel kendi projelerinde dahi spaggeti kod yazan vasıfsız bir yazılımcı dediğim gibi iş sizde bitiyor ama tayfun erbilenin kursu ile başlamanızda yarar var.
Ha Udemy değil Youtube'danda öğrenebilirsiniz fakat Youtube da ki eğitimlerin sistematik ilerleyişi konusunda emin değilim fakat Udemy'de öyle durum yok