Merhabalar, öncelikle hepinizin bayramını en içten duygularımla kutluyor, hayırlı bayramlar diliyorum.
Hüseyin K. isimli şahıs tarafından yönetilen @WebCity; mağdurları bana ekteki gibi PM iletebilirler mi? Mağdurları ve hizmeti olanları etiketliyorum, rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Kendilerine ben 25 dakikada 60 mesaj limiti nedeniyle mesaj iletemiyorum.

-Aldıkları hizmetler
-Mağduriyetlerin durumu
-Telefon numaraları (Yalnızca WhatsApp & SMS üzerinden iletişime geçilecektir)

Etiketler
@yusok32; @TPRT; @Fantastic; @emreturgut; @Daniel1336; @Umo; @hobuz; @omer760; @Prens55; @MRSL; @Simolf; @numanenes; @ozgur_medya; @ozcankilic; @DiZiNi; @ayintap27; @YasinBoyraz; @Aycn; @EKA Reklam; @furkandesu; @Psyduck; @eraygunes; @BuzzyCreative; @GoldenBut; ; @Bybitter; @HalilBatuhan; @Jershy; @MahmutCan; @Yokubo; @Messi; @EmirNazm; @haktanbozer; @PhpCode; @sefad; @Enez; @Zekeriyafaik; @eminbarkcin; @kaolin; @UgurOkan; @Paradoxian; @Turkishli; @nekreyazar34; @enessafak; @OmerTurkes; @Newyearman; @zurbahan; @GencFoby; @skyline; @simule; @GuarDofErun; @PremiumTR; @lazenes; @Minecraft; @asushosting; @Gksl; @Akbas; @Onebenet; @ArdaEgridere; @Mezuhost; @asushosting; @osmcimen; @yigiters; @selimcdrx; @Chesterfield; @esaglik; @rahmican;@Onurss;@asushosting; @BoldPilot05;

Tespit etmiş olduğumuz 70 mağdur mevcut. Etiketlemediğimiz mesaj atmadığımız webcity mağdurlarıda konumuza katılabilirse sevinirim.

Tekrardan bayramınızı kutlar,
İyi çalışmalar dilerim.