Atroks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaş konusuyla alaya almanız hoş bir davranış değil, adaletin olmayışını buradan görebilirsiniz. Ben sizin yaşınızla alay etsem ya da sizin yaşınızın misal diyorum küçüklüğüne versem, aynısını desem kesinlikle cezalandırırdınız ama siz dediğinizde bir şey olmuyor. Ayrıca yaşım da ufak değil, diyelim ki ufak bu şekilde forumda yaşı gizli olan birisini ifşalamak ve rencide etmek yine size yakışmıyor.. Yönetime olan güvenim ve inancım bir kez daha kırıldı.

R10.Net'in büyüklüğünün farkındayız, nispeten 14 yıldır yazılım sektöründe ve ticaret ile ilgilenen, çeşitli platformları kurmuş, yönetmiş, derneklerde ve topluluklarda bulunmuş birisi olarak bu platformun da yüzlerce kat daha büyük olduğunu düşünürsek yönetiminin ne kadar zor olduğunu gayet anlayabiliyorum.
Platformu yönetmek zor fakat günün sonunda tüm kanalları deneyip bu işe çözüm bulamıyorsak ya da yanıt alamıyorsak o zaman bir durup düşünmemiz gerekiyor, burada bir sıkıntı var dememiz gerekiyor. ve öyle de yaptık.

Biz hayali kıt insanlar değiliz ya da hayal dünyasında yaşamıyoruz, yaşımız da küçük değil diyelim ki size göre küçük ya da hatta diyelim ki küçük bu söylemlerimizi değersizleştirmez.. Kullandığınız dil aşağılayıcı ve sürekli ezici bir dil. Bu üyeliğin arkasında bunları yazan kim hiç bilmiyorum ama bir yetkilinin bu dili kullanması net olarak emsal teşkil eder, diğer forum üyeleri de aynı ağızdan konuşmaya başlar. Ülkemizde olduğu gibi, herkes birbirine sen küçüksün, sen hayal edemezsin, sen ne bileceksin, sen hayal edemezsin, sen cahilsin, sen teröristsin gibi ithamlarda bulunur. Metaforik olarak hoca esnerse, öğrenci uyur.

Amacım polemik ya da tartışma çıkarmak değil yanlış anlaşılmasın, öyle haydi kavga çıkartalım, moderatörün zamanını yiyelim kafasında bir insan değilim. Zamanınızı aldıysam da kusura bakmayın.

Özel mesaj yoluyla istediklerinizi iletiyorum.
Bence ego ya da klavye artistliğini sosyal medya hesaplarındanızdan gerçekleştirin, burada daha fazla iyi niyeti fazla zorlamayın..

Olabileceğinin en iyisi bu. 1-2 Moderatör sizin istediğinizi yapmadı ya da yanlış karar aldı diye tüm herkesi zan altında bırakamazsınız. Eğer R10'a güveniniz yoksa farklı platformları deneyebilirsiniz.
Kimse sizi burada zorla tutmuyor.