Admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu anlamadan, araştırmadan, yönetim tarafından ne yapılıp yapılmadığını bilmeden yazanlar yine sırf yazmış olmak için yazdılar yani

Arkadaşlar R10 kimseye tölerans göstermiyor.

Mağdur eden herkes uzaklaştırılır bu kadar açık ve net. Fakat insanların ne yapıp yapamayacağını müneccim olmadığımız için önceden bilemeyiz.

Tıpkı polis, jandarma gibi kolluk kuvvetlerimizin, savcıların, hakimlerin, önceden yapılacakları sezip olayları yapılmadan önce engelleyemedikleri gibi. Kimse üyelik alırken ben dolan-dıracam demiyor.

Biz de kimseyi CIA ajanı gibi takip edemiyoruz. Elimizde bir istihbarat proğramımızda yok. Olsa TC girip araştıralım detaylı kontrol edelim

Lütfen olayları bilmeden meşhur balık gibi her konuya atlamayın. Gereken zaten yapılmış daha fazlası için suç duyurusunda bulunulmalı bizlik bir durum yok.
Forum içerisinde kimseye tolerans gösterilmiyor kısmı hariç katılıyorum. Eğer gerçekten bu yorumu elinizi vicdanınıza koyup yazmışsanız forumdaki moderatörlerin davranışından ve yaptıkları olaydan hiçbir haberiniz yok demektir. Moderatörler bile ticari durumlarda birbirini kollayıp forum içinde kartelleşirken nasıl tolerans göstermiyor anlamıyorum.