Kurumsal üyeliğimi yenilemeyeceğim bu gidişle yeminle bıktım bu kurumsal üyeler ayrıcalıklı mı diye olan ithamlara.(Konu sahibine değil lafım ama artık genel bir söylem olmaya başladı bu durum )
@Admin; buna bir son versek artık.Yeminle gına geldi.Bu insanlar niye anlamak istemiyor anlamıyorum.
Yahu adam 1 aylık üye neyine güveniyorsunuz da 5 10 k gönderiyorlar anlamıyorum.Sonra yok efendim kurumsal plusmuş vs yahu bizim suçumuz ne arkadaş kurumsal aldık diye..Kötü bir izlenim mi oluşuyor millette anlamadım gitti.
Merak etmeyin biz bir daha alamayacağınız şekilde ayarladık.
İnsanların rankları ile ticaret yapılmaz. Rank sadece alan kişiye ekstra özellik getirir,
güvenme anlamına gelmez 1000 defa yazıldı.
1 aylık bir üye ile ciddi rakamlı işleri ön ödemeli olarak yaparsanız sorun yaşama ihtimaliniz yüksek olur. Büyük rakamlı işleri faturasız, sözleşmesiz, ön ödemeli yapmamanız gerekir.
Doğrulanmış firma rozetinin olup olmaması önemli. Bu rozet var ise Vergi levhası teyidi yapılıyor. Normal rank önemsiz. vergi levhası olsa dahi kişinin/firmanın %100 güvenilir olduğu anlamına gelmez. Dikkatli olmak hayatın her aşamasında olunması gereken bir durum.
Mağdur eden herkes uzaklaştırılır bu kadar açık ve net. Fakat insanların ne yapıp yapamayacağını
müneccim olmadığımız için önceden bilemeyiz.
Tıpkı polis, jandarma gibi kolluk kuvvetlerimizin, savcıların, hakimlerin, önceden yapılacakları sezip olayları yapılmadan önce engelleyemedikleri gibi.
Kimse üyelik alırken, Kayıt olurken ben dolan-dıracam demiyor.
Biz de kimseyi CIA ajanı gibi takip edemiyoruz. Elimizde bir istihbarat proğramımızda yok. Olsa TC girip araştıralım detaylı kontrol edelim
Gereken zaten yapılmış daha fazlası için suç duyurusunda bulunulmalı bizlik bir durum yok.
Bu arada
bu kişiye ait 3 üyelik daha tespit edilerek hepsi kapatıldı. 1 üyeliğinde premium üyeliği vardı. Ön ödemeli tüm sektörlerde çok dikkatli olmanızı öneriyorum. Uzun suredir piyasada olmayan insanlarla yüksek rakamlı çalışmalar yapmaktan kaçının, moderatörler de takip edecekler.