Ateeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam son zamanlarda hep bu şekilde oluyor genelde işler zaten yeni hesap açıp kurumsal alıp direk başlıyorlar bir de logo yaptırıyorlar r10 profiline ohh sonrası gördüğünüz gibi zaten. Tabi genelleme yapılmaz kurumsal olup onuruyla şerefiyle para kazanan çok insan var.
Kurumsal üye alıyor diye ona hemen güvenmek yanlış değil mi ? Ticaretine ve geçnişine bakmak gerekmez mi ? Burda yönetimin hatası şu ;
Belli bir kriterleri karşıladıktan sonra premium alımını açmak .
Üyelerin hatası ;
Ranka bakarak hareket etmeleri.Önce ticaret ve geçmşe bakmak lazım.Misal o adam her kullanıcı alınır yazmış.Aklını kullananan herkes bunun mümkün olmayacağını bilir ve bir adım geri adım atar benim gibi .D*landırılıyorlar sonra vay efendim yönetim ne yapıyor.Yönetim daha ne yapsın bir dünya bildirim attı güvenmeyin teyit almadan işlem yapmayın.Geçmişe vs bakın diye.Adamlar daha ne yapsın .Biraz da millet gözünü açsın.