celal1387 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde bu tarz profesyonel ortamlarda kişisel konuların yazılması insanın CV'si açısından pek iyi olmuyor diye düşünüyorum ama bu yorumunu görünce dayanamadım yazacağım.
Birkaç ay önce ben de aşırı benzer bir durumdaydım. O kadar koyuyordu ki insana.
Ama geçiyor. Sadece zaman ver kendine. Çünkü zamanla alışacaksın.
Acıtacak. Aşırı koyması nasıl bir his ben de biliyorum. Hele kendi zihnimizde bir şeyler kurunca daha da koyuyor.
İşte bu yüzden sana verebileceğim öneri, zihninde bir şeyler kurmayı bırak sevgili dostum. Acın daha çok artar. Ben yaptım. Daha çok acıttı.
İlerlemeye devam et. İşlerinle ilgilenmeye çalış. Zihnini sanki ona kiralamışsın gibi olacak bir süre. Zihninden çıkmayacak. Tam çıktığı anda karşına çıkacak falan.
Ama geçecek. Umudunu kaybetme. İçin daraldığı zaman nefes aldığını hatırlayıp şükret ve şunu aklına getir: Masa sahibi hesabı hala istememiş. Demek ki hala umut var. O zaman yaşamaya devam. Karşına ne çıkarsa çıksın yaşamaya devam.
Fotoğrafları sizce ne yapmalıyım abi 500 600 fotoğraf var 1 ini bile silmek insanın kalbini delip geçiyor