selimcdrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Hoş yazı için teşekkür ediyorum abi fakat kendisinin fikrini biri değiştirmiş olmalı diye düşünüyorum 1 bucuk senelik servünde nerdeyse kendisini tanıdım fakat bunun birden gelişmesine idrak edemedim ve aşırı koyuyor abi ne desem bilemiyorum
Bak ben yakın bir zaman da Anne Babamın ayrılığına tanık oldum ki 32 yaşındayım. Anneme bu süreç içinde yakın akrabaları ve kardeşleri tarafından ayrılması yönünde o kadar çok teşvik aldı ki. Ben her ne kadar bunu yaptıkları için ona buna kızsam bile bazı şeyleri geri getiremedim. Yani demem o ki, bir şey olacak ise bu oluyor, yaşanıyor.

Farz edelim fikrini biri değiştirdi. Sence her şey eskisi gibi olacak mı dersin?

Aklına sürekli bu sorunlarla meşgul edeceğin bir ilişkiyi taşımak yerine, o şehirden gitmek sana daha çok yakışacaktır.

" Yıkıldı yolunu bekleyen şehir, artık gelsen de bir gelmesen de bir " demiş şair

Mutlu günlerinin adına, bir set çek. Yaşam bu tarz sorunları kafaya takmayacak kadar kısa. Buna emin ol. Hayatta hepimiz bir seçimden ibaretiz. Bende bir başkası için seçimim sende. Seçilmedik diye karşıdaki kişiyi suçlamayalım

Kal sağlıcakla.