opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kesinlikle ama kesinlikle uçak biletini hangi hava yolu şirketiyle uçacaksan oradan enuygun ticket com falan bunların hepsi hikaye bileti alıyorsun bir sorun olduğunda muhattab yok. konularımda bununla ilgili başıma gelen bir ornek var ve bana yaklaşık 50 binliraya patladı. örnek veriyorum tickettan veya skyscanner farketmiyor alayı aynı sistem biletlere baktım önce bir ülkeye ardından diğer ülkeye gidecektim. ilk önce gideceğim ülkenin biletini aldım sorun yoktu sonradan bileti aldığım için o ülkedenden de diğer ülkeye bilet aldım ondada sorun yoktu biletleme işlemleri yapıldı vs derken sonra ilk aldığım ülkenin biletinde sorun çıktı ve biletleme yapamadıklarını söylediler. sonrasında hava yolu şirketide tüm biletlerin satıldığını söyleyince bu sefer diğer biletimede yetişemeyeceğim için o biletimde yandı. bilet almadan once nerden alıyorsan al hava yolu şirketi değilse şayet bilet aldığın platforumu telefonla ara cevap veriyorlarmı vermiyorlarmı bak. çoğunun telefonu iptal çalmıyor bile haberin olsun.
teşekkür ederim hocam uyarılarınız için. Genelde kendi sitelerinden alıyorum çünkü arada 2 tl lik farklar oluyor. 2 tl içinde riske girmiyorum genelde.